Напередодні виборів український політик Юлія Тимошенко мабуть вирішила максимально сподобатися народу, але вийшло у неї тільки викликати бурю обурення своїм занадто відвертим вбранням. Про це пише Politeka.


Надбанням мережі стало пікантне фото, на якому Тимошенко позує з глибоким декольте. Опублікувала його на своїй сторінці в Facebook журналіст Жанна Жукова.

Жукова похвалила Тимошенко за хорошу фізичну форму, але багато користувачів з нею не погодилися. Вони пишуть, що якщо вкрасти стільки ж, скільки Юля, то можна виглядати в рази краще.

"Вкради стільки бабла і будеш", "крадете мільярд і лікарі і косметологи все вам зроблять", "Вона в першу чергу лицемірна мразь, а потім вже баба йуля", "стільки років рейдерства)))".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нові деталі передвиборної кампанії Юлії Тимошенко розлютили українців.
Так, стало відомо, що лідерка "Батьківщини" дуже сильно нервує через власних рейтингів і готує крайні заходи. Про це заявив політичний аналітик Тарас Чорновіл.

"Ядерний електорат у "Батьківщини" є, але його якраз вистачає для проходження прохідного бар'єру (і то ще під питанням, електорат треба підбирати), тому відбувається: перше — колосальна невпевненість самої Тимошенко. Ви бачите ці нерви у війні рейтингів. Вона дійсно дуже сильно нервує, тому що вона знає ціну цим рейтингам, на відміну від того, що говорить публічно", — запевняє Чорновіл.

Також він наголосив на те, що Тимошенко буде шукати технологічні варіанти і буде йти за принципом "подобається нашому електорату".

"Момент другий — вона буде шукати суто технологічні варіанти. Тобто, думати про те, що Тимошенко має певні політичні переконання і з ними йде на вибори — неправильно. Вона на основі соціологічних досліджень, які показують, що електорату подобається, буде діяти за принципом "подобається нашому електорату". Вона піде за цим".
Зазначимо, українців це дуже розлютило.

"Брехлива злодійка!", "Хоче бути Катериною другою, але тягне на бабу Юлю", "Путінська вівчарка", "Сяде в ступу і відлетить", "Не!! Доведи!! Господь!!", "Юлю в коляску і на "батьківщину", в Качанівку", "Вона під Собчак косить?", "Вона вже вважає себе Головнокомандувач?!!!!! Або час минув і багато зрозуміли, крім неї. Їхала б до Путіна стала б Медведихой))))). Замінила, підтримку надала. Там її місце!", — обурюються в мережі.

Нагадаємо, політик надивився казочок про Ксене і вирішив переписати історію України.

Як повідомляв Знай.ua, поставить на коліна перед Путіним: стало відомо про реальну концепцію "світу" Тимошенко.

Також Знай.ua писав, гамівна сорочка: українці регочуть над новим вбранням Тимошенко.