Президент України Петро Порошенко звільнив заступника глави своєї Адміністрації Дмитра Шимківа.


Про це свідчить відповідний указ на офіційному ресурсі АП від 31 серпня. Іншим своїм указом Порошенко призначив на місце Шимківа колишнього заступника міністра фінансів Сергія Марченка.


Дмитро Шимків

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


підприємець, інноватор та професіонал із 20-літнім досвідом роботи у сфері інформаційних технологій в Україні, Європі та США. У травні 2009 р. Дмитро очолив представництво корпорації Microsoft в Україні, і за цей час успішно вивів компанію з кризи, забезпечивши зростання бізнесу в усіх продуктових групах та сегментах клієнтів, а також створивши нові можливості для бізнесу.

Під керівництвом Дмитра «Майкрософт Україна» було неодноразово названо одним із найуспішніших підрозділів Microsoft у світі, в тому числі – найкращим підрозділом у світі в 2011 році. Починаючи з 2011 року Дмитро входив в десятку кращих топ-менеджерів України згідно щорічного рейтингу "ТОП 100", який публікувався авторитетним фінансово-економічним виданням.


У Microsoft він отримав посаду більше 10 років тому, призначили керувати корпоративному сегменті та встановлювати контакти із клієнтами і партнерами. Потім Шимків вирішив відкрити власну компанію-розробника у сфері ІТ-рішень, згодом зайняв посаду компанію-розробника у сфері ІТ-рішень.


Дивіться: Дмитро Шимків, колишній заступник голови Адміністрації Президента України


Нагадаємо, стало відомо про телефонну розмову Петра Порошенка з державним секретарем США Майком Помпео.
Як повідомляв Знай.ua, в Берліні зустрілися глави МЗС країн нормандської четвірки: Україна, Росія, Франції та Німеччини.
Також Знай.ua писав, Трамп готує черговий удар по країнам, котрі підтримують будівництво газопроводу в обхід України.