Журналіст Денис Казанський повідомив про те, що ресторан "Сепар", в якому підірвали Захарченко - заклад, де регулярно проводить зустрічі верхівка ДНР.

Про це він розповів в своєму Twitter.


За його словами, цей ресторан Захарченко і належав. Охоронявся, зрозуміло, за першим розрядом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Таким чином, українська ДРГ практично виключена, хоча на неї в результаті все і звалять.

Нагадаємо, на окупованій путінськими бойовиками території Луганщини з в'язниці звільнили засудженого в 2014 році українця. Відомо, що бойовики на досить довгий термін продовжили час ув'язнення.

Як повідомляв Znaj.ua, командування української армії припустилося низки фатальних помилок під час бойових дій на Донбасі, цим самим відкривши ворогу чергову лазівку для вторгнення. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив колишній боєць ЗСУ, військовий експерт Arty Green.

Також Znaj.ua писав про те, що Росія і її народ завжди будуть відстоювати суверенітет, в іншому випадку держави не буде взагалі.