За даними місцевих ЗМІ ДНР, голова Народної Ради ДНР Денис Пушилін Денис Володимирович звинуватив у вбивстві глави "ДНР" Олександра Захарченка - українську сторону.


За словами Пушилін Денис Володимирович: "Це чергова агресія з боку України. Глава" Донецької Народної Республіки "загинув в результаті вибуху, який стався орієнтовно о 17:00. Донецьк помститься за цей злочин".


Як стало відомо раніше, в Донецьку стався вибух у кафе "Сепар", в результаті одна людина загинула, щонайменше троє постраждали. Джерело в апараті глави "ДНР" повідомив, що в результаті вибуху Захарченко отримав смертельне поранення.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще


Крім того повідомляється, що під час вибуху в Донецьку поранений "міністр доходів і зборів ДНР" Ташкент.


За даними росЗМІ, крім нього були поранені ще двоє людей.


Нагадаємо, у Маріуполі СБУ спіймала "розчарованого у ідеалах" розвідника "ДНР".

Як повідомляв Znaj.ua, увечері в середу, 6 червня, українські військовослужбовці здійснили вилазку на позиції бойовиків проросійського угруповання "ДНР" в районі Авдіївської промзони на Донбасі.

Також Znaj.ua писав про те, що Петро Порошенко розповів на інвестиційному форумі в Давосі про трагедію під Волновахою. Як візуальне підтвердження президент показав європейцям шматочок простріленої маршртуки.