Від колишньої депутатки Державної Думи Росії Марії Максакової, вдови Дениса Вороненкова, вимагають, аби вона негайно виїхала за територію України.


Відповідне звернення на своїй сторінці у Facebook опублікував журналіст Ігор Громов. Він заявив, що українські патріоти дають їй на це всього 72 години:

"Хотів би звернутися сьогодні до Марії Максакової з ультиматумом від імені всіх патріотів України. Маріє, ми знаємо, що ти - путінська консерва, що ти є, по суті, агентом впливу країни агресора в нашій країні - в Україні. Я звертаюся до тебе з таким ультиматумом - залишити територію України протягом найближчих 72 годин", - підкреслив журналіст.


За словами Громова, для життя Максакової основна загроза – співробітники російських спецслужб:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Якщо ти не виконаєш умови, у тебе буде всього два варіанти: перший - тебе з часом "приберуть" ФСБшники, як вони це зробили з Вороненковим, другий варіант - тебе знищать українські патріоти. Ми знаємо, що доля путінських консерв, там завжди є тільки два варіанти - їх "прибирають" або самі "путінці", або вони гинуть від рук українських патріотів. Тому, Маріє, сподіваюся, ти прислухаєшся до цього ультиматуму", - підсумував він.


Відзначимо, сама Максакова на звернення поки не відреагувала.


Дивіться: Ігор Громов, звернення до Максакової

Ультиматум украïнських патрiотiв путiнськiй консервi Марiï Максаковiй - пропозицiя покинути територiю Украïни протягом найближчих 72 годин. Якщо депутат партiï "Единая Россия" Максакова не прислухаеться до вказаних умов, ми, украïнськi патрiоти, будемо дiяти по вiдношенню до неï з переконань власноï совiстi, продовжуючи справу усiх попереднiх поколiнь, що боролися за незалежнiсть Украïни.

Posted by Ігор Громов on Tuesday, 4 September 2018


Вбивство Вороненкова


Вороненков був застрелений 23 березня у центрі Києва, коли прямував на зустріч з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав одну кулю в шию, дві - в область обличчя, одну в живіт і помер на місці.
Охоронець загиблого смертельно поранив.

Нападника, при цьому сам отримав вогнепальне поранення і був госпіталізований. У кілера були прострелені легені, також він отримав поранення в ногу і голову, в результаті чого помер у лікарні.

Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який проживав у Дніпрі. Мотивом вбивства на замовлення Вороненкова ГПУ назвала особисті причини колишнього чоловіка Максакової - Володимира Тюріна.


Дивіться: інтерв'ю з Марією Максаковою


Нагадаємо, колишня російська депутатка втерла носа пропагандистам.
Як повідомляв Знай.ua, вдову вбитого в Києві екс-депутата РФ Дениса Вороненкова Марію Максакову підозрюють у новому романі, а ім'я нового обранця ретельно приховує.
Також Знай.ua писав, спливли нові подробиці вбивства Вороненкова.