У Швейцарії відмовилися видавати візу так званому "заступнику міністра освіти, науки і молоді" анексованого Росією Криму Айдера Аблятипова. Окупаційний чиновник збирався відвідати 39-ту сесію Ради Організації об'єднаних націй з прав людини в Женеві. Про це повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ Російської Федерації.

В МЗС РФ дуже незадоволені тим, що Швейцарія не надала можливості російському представнику донести Раді ООН "реальну картину того, що відбувається" в окупованому Криму.

"Розчаровані рішенням влади Швейцарії відмовити у видачі візи в Москві заступнику міністра освіти, науки і молоді Республіки Крим А. С. Аблятипову, який планував взяти участь у роботі 39-ї сесії Ради ООН з прав людини в Женеві і пройшов відповідну процедуру офіційної реєстрації", - йдеться в повідомленні.

Айдер Аблятипов

Повідомляється, що Міністерство закордонних справ Російської Федерації шкодує про те, що Швейцарія не прислухалася до звернень Росії і позбавила її представника можливості розповісти Раді ООН про "реальну картину того, що відбувається на півострові Крим".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що британську підстилку Путіна викинули з України. Ендрю Мюррею, який відомий світові своїми комуністичними поглядами і активно підтримує позицію Кремля щодо України, заборонили в'їзд на територію України. Стало відомо, що британський комуніст, який є одним з головних стратегів лідера опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбіна, не зможе відвідувати Україну протягом трьох років. У Службі безпеки повідомили, що політик Ендрю Мюррей потрапив у список персон нон-грата через свої заяви про Крим і війну на сході України.

Ендрю Мюррей

Нагадаємо, одіозна пропагандистка Путіна оскандалилася у Британії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що любитель "руского міра" захотів виступити для українців.

Також портал "Знай.uа" писав, що популярний російський комік зібрався судити Україну.