Серпень місяць відпусток і відпочинку. Зазвичай це не самий дохідний місяць і це позначається на зарплатах працівників. Але не у випадку з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Скільки ж заробив головний міліціонер країни? А ось і відповідь: Арсен Аваков заробив 47 тисяч 713,37 гривні (отримав 38 тисяч 409,26 гривні).

Нижче ми детально розпишемо за яку роботу і скільки гривень отримав у серпні Арсен Аваков.

Для початку: оклад міністра склав 6 тисяч 545,45 гривнын (стільки ж – надбавка за інтенсивність), за вислугу років – 1 тисяча 963,64 гривні, за роботу з документами, що містять державну таємницю, – 1 тисяча 309,09 гривні (стільки ж – надбавка експертам з питань таємниць), середня зарплата за час відпустки – 9 тисяч 914,57 гривні, зарплата за період тимчасової непрацездатності – 20 тисяч 126,08 гривні. Интеерсно, що за тимчасова непрацездатність звалилася на плечі міністра? Але хіба це має якесь значення, коли за неї так непогано платять?

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також не обійшлося без премії. Незамінний міністр внутрішніх справ був премійований в обов'язковому порядку майже на 20000 гривень.

Авакову виділили премію минулого місяця в розмірі 18 тисяч 197,02 гривні. Після утримання податків і зборів її сума склала 14 тисяч 648,6 гривні.

Сподіваємося, Арсен Аваков добре провів відпустку і зароблених грошей вистачило на гідний відпочинок.

"Знай.иа" також писав по темі: кровавя бійня під Харковом: у Авакова сказали, хто за цим стоїть, і що їх чекає. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що ніякі минулі заслуги не допоможуть колишнім АТОшникам уникнути законного покарання за рейдерське захоплення фермерського господарства в Харківській області.

"Знай.иа" раніше повідомив: не все втрачено: чиновник віддав бійцям ВСУ найцінніше. Швидше за все про цей факт, можливо, ніхто б і не дізнався, якби не уважний місцевий житель. Чоловік повідомив журналістам, що бачив увечері на автовокзалі у Рівному, як бійці, які, придбавши квитки, не могли виїхати в Тернопіль, сідали в автобус, за кермом якого був учасник АТО, важко поранений при обороні донецького аеропорту Федір Місюра (на фото - у берете на залізниці, фотографія - з його персональної сторінки в Фейсбуці).