На 73-й сесії Генеральної Ассмблеи ООН, яка проходить у Нью-Йорку, український Президент Петро Порошенко переплутав двері та випадково зайшов до переговорної кімнати російських делегатів.

Побачивши, що помилився, Порошенко покинув приміщення, а глава російського МЗС Сергій Лавров вирішив "зажартувати" і сам не помітив, як облажався.

"Мабуть, з туалетом переплутав", - як би пожартував міністр закордонних справ.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Президента України, який переміщувався у супроводі охорони, у кімнаті ніби чекали представники російської преси. Один із них встиг запитати про розміщення миротворців на територіях Донбасу, однак Порошенко відповів різко - "Ніяких відповідей російським ЗМІ, ви – фейкньюс" - після чого відправився до зали засідань.

У Лаврова відреагували на заяву ООН

Ухвалена Генеральною асамблеєю ООН резолюція про повне і беззастережне виведення іноземних збройних сил з території Республіки Молдова є провокаційною, одіозною та небезпечної ініціативою. З такою заявою виступили в Міністерстві закордонних справ Російської Федерації, передає відомчий прес-центр.

Нагадаємо, що указ президента України Петра Порошенка про рішення Ради національної безпеки і оборони від 6 вересня 2018 року "Про Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією" опубліковано 19 вересня в "Урядовому кур'єрі". Це означає, що фактично він вступив в силу.

Як повідомляв Знай.uа, український президент Петро Порошенко під час щорічного виступу в Верховній Раді прокоментував законопроект про внесення змін до Конституції щодо вступу в ЄС і НАТО і направити документ на експертизу в Конституційний Суд.

Також Знай.uа писав про те, що під час щорічного послання до Верховної президент України Петро Порошенко заявив, що відразу після повернення анексованого Криму, російської бази на території Севастополя не буде.