Сьогодні президент України Петро Порошенко відзначає день народження. З цього приводу у мережі з'явилися не тільки привітання гаранту, але й відгуки про результати його діяльності.
Приміром, народний депутат Євген Рибчинський на своїй сторінці у Facebook нагадав: за роки перебування Порошенка на посаді поглибилася економічна криза, і це не просто слова, а дані статистики.

Кожен окремий українець не відчув на собі "покращення". При цьому політик зазначив: свій бізнес президент не продав, що в сучасних умовах Рибчинський вважає неприпустимим:

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

"З продажем бізнесу у сьогоднішнього іменинника якось не склалося. Адже коли не хочеш чогось продавати, то воно й не продається. Особливо активи у країні-агресорі. Та й з огляду на нинішню інвестиційну привабливість України, ці активи коштують в рази дешевше ніж 10 років тому, коли імениннику було 43", – пише політик.


За словами Рибчинського, колишня кондитерська фабрика імені Карла Маркса, а нині Roshen, володіє чималими потужностями й поза межами країни:

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

"Сьогодні кондитерські фабрики Roshen є не тільки в Україні, але і в Литві (Klaipeda Сonfectionery Factory), Угорщині (Bonbonetti Choco Kft) і Росії (Липецька фабрика). Обнуливши сотню українських банків з їхніми вкладниками, іменинник, як і раніше залишається головним власником Міжнародного інвестиційного банку, яким володіє через закритий інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал". Іменинник залишається і кінцевим бенефіціаром холдингу "Укрпромінвест-Агро" та низки активів крохмальної, автомобільної, суднобудівної, машинобудівної промисловості, спортивно-оздоровчому та страховому секторах, а також в декількох національних і регіональних телерадіокомпаніях", – розповідає народний депутат.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

"Іменинник за оцінками Форбс лише за останні чотири роки перетворився з мультимільйонера на мільярдера. І усе це непосильним трудом і непересічним талантом підприємця, як ви розумієте. Що ж побажати людині, яка навіть під час війни здатна перетворювати витрати на прибутки? Будьте нам здорові, пане президенте! З днем народження, Петро Олексійовичу!", - резюмував Рибчинський.


Дивіться: інтерв'ю з Євгеном Рибчинським


Нагадаємо, стало відомо, скільки заробляє Аваков.
Як повідомляв Знай.ua, оприлюднено шокуючі деталі скандалу в "Нафтогазі".
Також Знай.ua писав, у міжнародний розшук нещодавно зібралися оголосити депутата Харківської обласної ради – його підозрюють у земельних оборудках за так званою "кооперативною схемою".