У середу, 26 вересня, в будинку Генеральної ассмблеи Організації Об'єднаних Націй документ про встановлення безвізового режиму підписали Україна та Уругвай.

Про це на офіційній сторінці в Twitter повідомляє прес-центр українського президента Петра Порошенка.

"Ще з однією країною встановлено безвізовий режим. У присутності президента в будівлі Генасамблеї ООН підписано угоду про це з Уругваєм", - пише прес-секретар глави держави В'ячеслав Цеголко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Україна, виявляється, загрожує Росії. Та дуже боїться

Російська делегація в ООН поскаржилася на погрози з боку України під час 39-ї сесії Ради з прав людини ООН в Нью-Йорку. Дивне і абсурдне звинувачення висловив Олександр Молохов.

У Лаврова відреагували на заяву ООН

Ухвалена Генеральною асамблеєю ООН резолюція про повне і беззастережне виведення іноземних збройних сил з території Республіки Молдова є провокаційною, одіозною та небезпечної ініціативою. З такою заявою виступили в Міністерстві закордонних справ Російської Федерації, передає відомчий прес-центр.

Нагадаємо, що указ президента України Петра Порошенка про рішення Ради національної безпеки і оборони від 6 вересня 2018 року "Про Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією" опубліковано 19 вересня в "Урядовому кур'єрі". Це означає, що фактично він вступив в силу.

Як повідомляв Знай.uа, український президент Петро Порошенко під час щорічного виступу в Верховній Раді прокоментував законопроект про внесення змін до Конституції щодо вступу в ЄС і НАТО і направити документ на експертизу в Конституційний Суд.

Також Знай.uа писав про те, що під час щорічного послання до Верховної президент України Петро Порошенко заявив, що відразу після повернення анексованого Криму, російської бази на території Севастополя не буде.