В соцмережах висміяли президента Росії Володимира Путіна за дивну поведінку на саміті СНД, який відбувся в Душанбе, Таджикистан. Про це у себе в Facebook написав політтехнолог і блогер Олексій Голобуцький, опублікувавши дивне фото з заходу.

У мережі звернули увагу на досить дивну поведінку Путіна на саміті: він разом з лідером Таджикистану Емомалі Рахмоном під час зустрічі трималися за руки.

"Ось вона – справжня чоловіча дружба", — іронічно підписав Голобуцький опубліковану фотографію.

Користувачі соцмережі миттєво відреагували на дивну поведінку політиків і згадали "гей-пару" з ГРУ, яка їздила "подивитися на шпилі в Солсбері".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"А потім в Солсбері. Шпилі дивитися", "Так солберійські полюбовники, всі в патрона", "Схід справа тонка", "Шпилі дивитися" — "шпилитися"", "Володя, ти не смикайся. Ми тебе не боляче заріжемо", "Ось тому від нього дружина і пішла", — вони пишуть у коментарях під опублікованою фотографією.

У Великобританії у вересні була видана сатирична книга "Володимир Путін: лайф-коуч". Така інформація з'явилася від британського видання ВВС.

Автором книги став Роб Сіерс, креативний директор рекламного агентства МсСапп Enterprise. Слід уточнити, що в 2017 році він вже випустив книгу "віршів" Дональда Трампа. Вірші в стилі сатири були зібрані з оригінальних твітів керівника США і цитат з його промов.

Одразу ж після публікації книги про Трампа Сіерс прийняв рішення написати про Путіна. І якщо американський керівник, як зазначив автор, - це справжній поет, то російський лідер - коуч від природи.

Також ми писали, що президента Росії Володимира Путіна, знову викрили у махінаціях з власним зростом. Стилісти не раз вже придумували різні хитрощі, щоб невисокий політик виглядав вище на офіційних фотографіях.

Нагадаємо, карликовий Путін насмішив своїми "штанами з секретиком".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", від дешевих понтів Путіна знудило навіть росіян.

Також портал "Знай.uа" старець Путін зганьбився зі шпаргалкою.