Львівський мер, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий оголосив, що буде подавати свою кандидатуру на участь у виборах президента України. Про це він заявив на зустрічі з організаторами молодіжного форуму 4 жовтня інформує сайт "Самопомочі".

Андрій Садовий
Андрій Садовий

"Моя мета дуже проста і складна водночас – відновити вашу віру в Україну. Перед вами сьогодні весь світ, але збудувати свою власну країну можливо лише тут. Я пропоную вам боротися за неї разом!" – заявив Садовий.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

За його словами, ключовими елементами кампанії стануть "мобілізація молоді, розриття корупційної кругової поруки в політиці і технологічна модернізація країни".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Садовий пообіцяв найближчим часом оприлюднити склад команди, з якою піде на вибори, та закликав до об‘єднання усі сили, які підтримують ідею "рішучих змін".

міський голова Львова та голова партії “Самопоміч
Андрій Садовий

Повідомляється, що у майновій декларації кандидата в Народні депутати України Садового Андрія Івановича за 2013 р. зазначено, що він особисто отримав 78 723,89 гривень доходу; в той же час члени сім'ї отримали 1 млн 915 тисяч 536,26 гривень доходу. З транспортних засобів у володінні — Mercedes-Benz Viano (2012).

Андрію Садовому фактично належить, але формально записаний на його дружину, ТРК Люкс, до складу якого входять радіо Lux FM, інтернет-газета Zaxid.net, телеканал 24, Радіо 24, Football 24 та Рекламне агентство Люкс.

Сергій Гусовський і Андрій Садовий
Сергій Гусовський і Андрій Садовий

Раніше стало відомо, що міського голову Львова Андрія Садового не пустили на закриту зустріч з "представниками культурного, громадського і бізнесового середовища Львівщини", яка відбувалась у ЛНУ імені Івана Франка.

Як повідомила речниця міського голосив Львова Христина Процак, охоронець відмовився пускати Андрія Садового у дзеркальну залу університету, де відбувалась зустріч. Не пустили також журналістів, які прийшли в університет на зустріч.

Нагадаємо, українців хочуть допускати до виборів тільки після іспитів.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", Львів офіційно відмовився від російської мови.

Також портал "Знай.ua" передавав, що Садового не пустили на львівський прийом Порошенка.