Закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» шкідливий і руйнівний для майбутнього України.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заявив Анатолій Гриценко.

«Закон «мертвий», як «мертвими» є і Мінські угоди, жоден пункт з яких не виконаний дотепер. За більш ніж чотири роки з моменту підписання Мінську-1 у вересні-2014», - сказав Гриценко.

Він згадав, що під час голосування у вересні 2014 року «Громадянська позиція» була в парламенті, і депутати від партії проголосували «проти».

«Будь-які «особливі статуси» - це замах на державну цілісність та суверенітет України. Якби ми були в Раді сьогодні - так само не голосували би за «особый статус», - підкреслив Гриценко.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за внесення зміни до статті 1 Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей». Документ передбачає продовження дії закону на рік. Жодного голосу не дали фракції «Самопоміч», Радикальна партія та «Батьківщина», але закон пройшов завдяки голосам Блоку Петра Порошенка, Народного Фронту та Опозиційного блоку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялось, що Анатолій Гриценко брав участь у непублічній дискусії, в яку також входили представники від Франції, Німеччини, США та Росії. Ця група розробила план для відновлення миру на Донбасі.