Дочка одіозного народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла показала першу фотографію свого новоржденного малюка.

Відповідні знімки Алла Добкіна опублікувала у своєму Instafram.

Фото виконані в чорно-білих кольорах, на них зображені маленькі ніжки дитини в білих шкарпетках з написом "DAD".

Відомо, що дочка скандального політика народжувала не в Україні. Журналісти припускають, що первісток Добкіної з'явився на світ у Відні. Кілька днів тому вона публікувала свої фото в цьому місті і зізнавалася в любові до нього.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також повідомляється, що Алла Добкіна народила сина. Дитина з'явилася на світ з вагою 2,900 кг при зрості 47 см. Йому дали ім'я Марк.

Нагадаємо, у вівторок, 16 жовтня, стало відомо, що дочка екс-глави Харківської обладміністрації, скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, буде народжувати за кордоном.

Так, в соцмережі дівчина розповіла, що планує народжувати у Відні, так як там проживає її лікар, у якого вона спостерігається вже кілька років. При цьому Добкіна уточнила, що її чоловік не буде присутній під час пологів. Однак його заведуть вже після народження дитини.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандальний народний депутат Михайло Добкін позловтішався з вибухів, які звучать на військових складах Міноборони близько міста в Ічні Чернігівської області. Відповідне цинічну заяву депутат зробив публікацією в Twitter.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, в черговий раз вразила мережу різкою і негативною заявою.