Віталій Кличко порадував українців черговим перлом. Це виявилося ще крутіше, ніж легендарний "завтрашній день", в який, за словами мера "не всі можуть дивитися." На цей раз київський градоначальник невідомо навіщо приплів до питання про те, за кого буде голосувати, калоші і талони на калоші. Коли Кличко запитали, кому він віддасть свій голос, Юлії Тимошенко чи чинному президенту Петру Порошенко, Кличко подався у філософські роздуми

"Один мій друг сказав гарний вислів: Це не калоші, і навіть не талони на калоші. Це думки про талонах на калоші", — почав міркувати Кличко.

Певно, мер таким чином хотів пожартувати на тему того, що до виборів ще далеко, і час визначитися у нього буде. Але це тільки припущення. Достеменно розшифрувати цей нетлінний вираз, який напевно стане мемом, не вийде, якщо ти не фахівець з Кличковедению

Не тільки кияни, але і вся Україна опинилася в безвиході перед силою логіки київського мера. Гумор Кличка можуть оцінити не лише всі, але мало хто може це зробити.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"І це — мер Києва. В голові — компот. Йому б спортзалом керувати невеликим або чемпіонат серед престарілих боксерів за велогонкам проводити. Не більше. У столиці води в житлових будинках немає за півроку, транспорт на розрив працює, пробки на дорогах; будують скрізь, що заманеться, хабара в міськадміністрації беруть все підряд і за все… Звіздєц. Ніколи такого не було", — пишуть в мережі.

"Не його це справа — керувати столицею. Треба було потренуватися на селі, а не відразу за Київ взявся і все тільки зіпсував", "За спиною дурня легше землю ділити. Ніхто його не обирав, дурнів — завжди призначають»" "Це калошные думки про талонах…., уявні калоші…., калошные талони", "Нічого. Все одно багато пивних алкашів, які дивляться бокс. Можуть вибрати ще, та не раз", "Ну і вибрали мера. Він вміє думати?", — відзначають в коментарях.

"Може, він з іншої планети!!??? Такі перли видає!!!", "Довгий биття по голові має свої наслідки!", "Знову завів журналста в глухий кут", "Самі винні — Вам треба було Ім'я Отримаєте — мізки в комплекті не йдуть", "Витаха, краще мовчи", — додають українці.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Кличко звернувся до киян, але краще б він мовчав.

Нагадаємо, на сесії Київради в якості невідкладного був винесений проект рішення про погодження Марини Хонди на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань самоврядних повноважень. Як повідомляв "Знай.uа", Київська влада збирається бороться с екологічною катастрофою, для початку експерти проведуть моніторинг якості повітря. "Знай.іа" писав, нардепи попросили Кличко не зганьбитися перед трансгендерами.