Народні депутати Євген Бакулін, Сергій Дунаєв та Юлій Іоффе вийшли із фракції "Опозиційний блок".

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення голови парламенту Андрія Парубій під час пленарного засідання Верховної Ради.

Верховна рада
Верховна рада

Він зауважив, що ці депутати подали відповідні заяви.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Нагадаємо, народних депутатів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна виключили зі складу фракції політичної партії "Опозиційний блок".

Юрій Бойко
Юрій Бойко

Про це заявив співголова депутатської фракції парламенту "Опозиційний блок" Олександр Вілкул під час свого виступу у Верховній Раді 20 листопада.

Олександр Вілкул
Олександр Вілкул

"Півгодини тому закінчилося засідання фракції "Опозиційний блок", на якому було виключено з лав фракції Бойка Юрія Анатолієвича та Льовочкіна Сергія Володимировича", — сказав Вілкул.

Раніше Знай.uа писав про те, що журналіст Денис Казанський охарактеризував "управлінські здібності" одіозного нардепа-опоблоківця Юрія Бойка на прикладі його причетності до керування "Нафтогазом".

Юрій Бойко
Юрій Бойко

Про це Казанський написав на своїй сторінці у соцмережі, передає Рoliteka.

"Міцний господарник" Юрій Бойко, вже одного разу довів, що його "управлінські здібності" можуть привести тільки до величезних збитків, вважає журналіст.

У той час, коли "Нафтогазом" керував один зі ставлеників Бойка, підприємство несло найбільші збитки.

"У 2012 році компанія НАК "Нафтогаз", якою тоді керував ставленик Бойка Євген Бакулін (недавно втік до Росії), отримала 10,2 млрд грн чистого збитку. У 2013 році (самий розпал "стабільності") – 12,5 млрд грн, або майже $ 1,5 млрд за курсом на той час", – пише Казанський.

Таке "господарювання" Бойка викликає низку питань, адже, як показали результати минулого року, "Нафтогаз" – цілком прибуткове підприємство.

Також Знай.uа повідомляв, що заробітна плата і виплати щорічної відпустки для голів фракцій нинішнього скликання парламенту склали десятки тисяч гривень.