Канцлер Німеччини Ангела Меркель, як і очікувалось, провела бесіду з президентом Росії Володимиром Путіним і обговорила інцидент в Керченській протоці, повідомляє офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт.

"Перед початком другого дня саміту G20 в Буенос-Айресі канцлер Меркель поговорила з російським президентом Путіним. У центрі переговорів була ситуація в Сирії, а також ситуація між Росією і Україною в Керченській протоці і Азовському морі", – пише Зайберт у Тwitter.

Також в мережу витекло відео зустрічі

Нагадаємо, Кожен українець підтримає: Трамп пояснив, чому принизив Путіна на G20

Президент США Дональд Трамп вперше пояснив, чому скасував двосторонню зустріч з Володимиром Путіним на саміті G20 .

Про це повідомляє The Hill.

зокрема, Трамп зазначив, що єдиною причиною скасування зустрічі стала агресія російських військових по відношенню до кораблів українських ВМС і затримання моряків в Керченській протоці.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Меркель застукали в місці, де її побачити не чекав ніхто: в шоці була навіть вона сама

Пасажир рейсу Мадрид – Буенос-Айрес сфотографував канцлера ФРН Ангелу Меркель, яка летіла з ним в одному літаку. Знімки він опублікував в Twitter.

Меркель летіла в столиці Аргентини на саміт G20. До Буенос-Айреса вона добиралася регулярним рейсом авіакомпанії Iberia. У канцлера ФРН було місце в бізнес-класі.

Також "Знай.ua" писав про те, що Німеччина відправить російський флот на корм рибам

Союзник канцлера Німеччини Ангели Меркель і генерального секретаря ХДС, кандидат на посаду голови партії Аннегрет Крамп-Карренбауэр виступила з заявою, що вона допускає блокаду російських кораблів з Азовського моря, якщо ті будуть плисти до портів ЄС і США. Про це на своїй сторінці в Twitter написав посол України в Німеччині Андрій Мельник, передає УНН.