Про це в своєму блозі на «Цензор.НЕТ» пише військовий експерт Іван Апаршин, підкреслюючи, що насправді кількість квартир не перевищує тисячі на рік.

«Це надзвичайно мало, враховуючи реальні потреби – і те, що кількість виділених для армійців квартир може бути в рази вищою!», - впевнений Апаршин.

Він згадує, що у час, коли Міністерство оборони очолював Анатолій Гриценко, вдалось забезпечити квартирами 12 тисяч 600 сімей військовослужбовців. Апаршин підкреслив, що цей показник став найвищим за всі роки існування Збройних сил.

«Сьогодні цей процес практично зупинений. Не тому, що нема грошей. А тому, що їх крадуть», - вважає військовий експерт.

За його словами, доводить це акт перевірки Рахунковою палатою Міноборони за програмою будівництва житла для військовослужбовців та їх сімей у 2016-2017 роках. Апаршин уточнив, що з 1 мільярду 247 мільйонів 300 тисяч гривень, не знайшли підтвердження витрат на близько 600 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Із запланованих 2200 квартир Міноборони отримало 1083. Натомість знайшли випадки зведення житла для військових там, де цих військових ніколи не було. Або випадки купівлі під виглядом нових квартир старих будівель, не призначених для проживання», - розповів Іван Апаршин.