Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не з'явився на допит до Генеральної прокуратури у справі про "замах" на біглого президента Віктора Януковича.

Про це повідомив начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк, передає Лівий берег.

"Його не було", - сказав він.

Генпрокуратура планувала допитати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в рамках кримінального провадження за фактом можливого замаху на екс-президента Віктора Януковича. Допит повинен був відбутися сьогодні, 13 грудня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Також повідомлялося, що генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що Генеральна прокуратура завершила експертизу по справі про злочини під час Революції гідності на Майдані.

Про це Луценко розповів у ефірі телеканалу Інтер.

Завершили експертизу щодо тих осіб, які віддавали наказ стріляти по протестуючих на Майдані. Слідство, за словами генпрокурора завершилися на початку 2019 року.

Раніше портал передавав, що правоохоронні органи посилили несення служби у зв'язку з тим, що РФ захопила українські кораблі в Керченській протоці. Про це повідомили в прес-службі МВС України на офіційній сторінці в Twitter.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що всі підрозділи МВ переведені на посилений варіант несення служби.

Голова Національної поліції Сергій Князєв на засіданні РНБО інформував, що Нацполіція і Нацгвардія забезпечать охорону консульських установ і посольств.

Поліція переведена на посилений режим несення служби у зв'язку з провокаціями путінських окупаційних сил. У неділю, 25 листопада, спецназ РФ атакував кораблі ВМС України в Азовському морі. І в районі Керченського мосту три українських судна обстріляли і захопили.

Нагадаємо, силовики згадали про Небесну сотні і затримали "снайпера-вбивцю".

Як повідомляв Знай.ua, Бабченко нагадав українцям, що їм дійсно є чим пишатися.

Знай.ua писав про болісні і важливі спогади активістів Революції Гідності.