Сесія у Верховній Раді традиційно закінчилась ... бійкою. Цього разу, у четвер, 20 грудня, помірялись кулаками Опоблок та коаліція.

Момент епічного "засідання" потрапив до об'єктиву кореспондента Знай.ua.

Як стало відомо, після голосування закону про перейменування Української православної церкви, народний депутат Нестор Шуфрич підійшов до голови Верховної Ради Андрія Парубія та вимагав переголосування після чого здер плакат з Медведчуком, де написано було, що його місце за гратами і... понеслось.

У результаті на Шуфрича накинувся депутат від "Народного фронту". У бійку також включитись Юрій Бойко та депутати з Опоблоку.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також учасників підтримав депутат Ігор Гузь та інші.

Бійка тривала недовго, але була дуже активною.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат України Ігор Мосійчук втрапив у скандальну історію, яка закінчилася бійкою. Так нардеп намагався захистити авторитет Радикальної партії Олега Ляшка та за кандидата на посаду голови Білецької ОТГ, якого підтримує ця політична сила.

Як повідомляв портал Знай.ua, під час пленарного засідання в кулуарах Київради зібралися десятки столичних активістів, аби не дати депутатам проголосувати "за" незаконні забудови на Оболоні, Андріївському узвозі, Поштовій площі та Осокорках.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні різко зросли зарплати. Але не поспішайте радіти. Наш уряд вирішив озолотити, мабуть, найбільш "бідний" прошарок суспільства і професію. На 25% зросли ставки в українських прокурорів.

Дивіться: Бійка у Верховній Раді. Шуфрич, Бойко та інші