Майбутньому президенту України потрібно обов'язково пройти спеціальний тест – принаймні раз на 10 років звітувати перед людьми про свій матеріальний стан та життя загалом.

Таку пропозицію нещодавно вніс лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

Микола Томенко, лідер Громадського Руху "Рідна країна"
Микола Томенко, лідер Громадського Руху "Рідна країна"

Політик нагадав: стаття 103 Конституції України вимагає від кандидата в Президента проживати останні 10 років в Україні. Тому "Рідна країна", керуючись законом, пропонує наступне:

всім кандидатам в Президенти публічно прозвітувати, як вони прожили останні 10 років:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

що зробили для країни і для себе;

яку позицію відстоювали,

скільки заробили і відповідно податків сплатили.

Дивіться: Микола Томенко про кандидатів у президенти

Нагадаємо, політична партія Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна" випустила грудневий партійний номер однойменної газети, мешканці та гості столиці вже можуть ознайомитись з випуском біля станцій метрополітену.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні триває 25-й день воєнного стану, а в цей час фракція партії Президента зібралася на новорічну вечірку, наступне пленарне засідання ВР відбудеться 15 січня – депутати банально йдуть на канікули. Також "Знай.ua" писав, 17 грудня в у прес-центрі інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна” відбулася спільна прес-конференція лідера партії “Громадський рух “Рідна країна” Миколи Томенка, лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка та голови Європейської партії України Миколи Катеринчука.