Український шоумен і актор Володимир Зеленський у своєму інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону заявив про те, що подумує про висунення своєї кандидатури на пост президента України.

Зеленський озвучив свої думки так: "Я про це думаю, думаю... Схиляюся... Рано про це говорити... Але, думаю, може бути, так. Я про це дуже серйозно думаю і багато говорю з родиною".

Журналіст підкреслив, що шоумен так і не визначився з вибором, хоча рейтинг у нього, на думку соціологів, один з найвищих. Далі мова зайшла про чинного президента, у якого на даний момент немає шансів вийти в другий тур.

Зеленський припустив, що може бути, Порошенко і вийде в другий тур, на що Гордон сказав, що може, і рвоне. Комік зазначив, що гарант – чіпка людина і на думку журналіста про те, що Порошенко може щось придумає нове, відповів: "Тільки б не пов'язане з війною. Тільки б не це!"

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Для актора питання про можливе висунення на пост президента пов'язане з думкою його сім'ї. Як він розповів: "Вони дуже бояться, тому що вони глибоко розуміють, що я за людина. Глибоко! Вони розуміють, наскільки я гостро, вкрай радикально справедливий до всього. Розумієш, я копаюся в салаті олів'є... Я той чоловік, який може знайти, що там, як... І я така людина, що буду до кінця стояти. Вони дуже переживають з-за мого цього внутрішнього відчуття. Я тобі поясню: в будь-якій ситуації, в яку я потраплю, я завжди буду думати: коли я вийду з цієї ситуації, що буде зі мною? І тому я як мінімум хочу вийти з цієї ситуації таким же, як увійшов. Для мене це важливо".

За словами Зеленського, першочергову важливість для нього має повага людей, оскільки це приємно на фізичному рівні. Він заявив, що не піде ні на які умови, щоб втратити свої гідність і честь.

У висновку шоумен поділився фрагментом діалогу зі своїми рідними: "Ми підбираємо людей, будемо їхати по країні... Ну прийдемо до цього – восени вибори. І дуже хочеться знайти порядних людей. "А уяви собі на секунду, Ввв, що ти завів людей туди (зрозуміло, є критерії – щоб вони ніколи не були в політиці, зрозуміло, що я десять раз буду з ними говорити, дивитися), і вони виявилися... людьми. Не хочеться говорити "поганими" – гарними, але приживальцами. Що з цим робити?". Прибрати! Повністю. Я поховаю цю партію, тут же, одним момент, якщо не буде можливості поміняти одного, другого, третього на інших трьох".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий український шоумен поділився історією кохання всього свого життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний комік продемонструвала жахливий стан доріг в Україні.

Також "Знай.uа" писав, що в Facebook була створена фейковая сторінка Володимира Зеленського.