Опозиційний політик Михайло Добкін прокоментував повідомлення в Твіттер прем'єр-міністра РФ Дмитро Медведєва вкрай емоційно

Прямо під повідомленням він написав- «Внести в список усіх, хто голосував за виключення Бойка і Льовочкіна з фракції в ВР і оголосити це захистом інтересів російської держави? Маразм міцнішав!»

Михайло Добкін
Михайло Добкін

Нагадаємо, що в Росії 25 грудня розширили список санкцій проти більш, ніж 200 фізичних та юридичних осіб України. Згідно з документом, всього в санкційному списку тепер числяться 567 фізичних і 75 юридичних осіб, раніше у списки було 322 громадянина України та 68 компаній, пише Обозреватель.

«Список фізичних і юридичних осіб України, щодо яких будуть застосовуватись спеціальні обмежувальні заходи, розширено. Я підписав відповідну постанову. Це зроблено для захисту інтересів російської держави, компаній і громадян Росії» , ― заявив російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв в Twitter.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще