Відомий український шоумен Володимир Зеленський вважає, що для досягнення миру на Донбасі необхідно шукати будь-які засоби, навіть якщо "доведеться говорити з чортом лисим".

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю відомого гумориста для програми Дмитра Гордона.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зокрема, Зеленський відповів на гостре питання про те, як він вирішуватиме питання Донбасу, якщо займе головний політичний пост країни.

"Мінські угоди не працюють. Іти війною? Я взагалі проти, тому що я така людина. Вся ця тема, всі ці шматки землі, це все про людське життя. Взагалі все. Тому, я б взяв людське життя, поставив би - ось наша мета, збережемо людей ", - сказав він.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зазначив, що говорити треба з росіянами, оскільки з маріонетковими керівниками "ЛНР" і "ДНР" говорити немає сенсу.

"Доведеться говорити. Ну, доведеться говорити. Ми хочемо, не хочемо, через себе, хоч з чортом лисим готовий домовитися, щоб не вмерла жодна людина", - заявив Зеленський.

При цьому він заявив, що для прийняття рішень з Донбасу не виключає проведення референдуму.

Варто нагадати, що творець і актор гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно розповів про те, що змінилося після того, як російські війська вторглися на східні території України. Як зізнався артист в одному з інтерв'ю, така ситуація вплинула не тільки політично і соціально на нашу державу, вона внесла чимало коректив і в життя шоубізу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український шоумен і актор Володимир Зеленський у своєму інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону заявив про те, що подумує про висунення своєї кандидатури на пост президента України.

Зеленський озвучив свої думки так: "Я про це думаю, думаю... Схиляюся... Рано про це говорити... Але, думаю, може бути, так. Я про це дуже серйозно думаю і багато говорю з сім'єю".

Нагадаємо, Зеленський про крісло президента: я буду стояти до кінця.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський - президент: комік розповів, чого боїться найбільше.

Знай.uа писав, пропозиція Порошенка не виправдала надій Зеленського: у мене було глибоке розчарування.