Заступник голови СБУ Віктор Кононенко отримав і одразу приватизував службову квартиру вартістю більше шести мільйонів гривень.

Про це йдеться у сюжеті програми "Наші гроші з Денисом Бігусом".

За даними журналістів, мова йде про квартиру в житловому комплексі "Джек Хаус" в центрі Києва, де 1 квадратний метр коштує від 2000 доларів.

Кононенко отримав у ЖК 3-кімнатну квартиру площею понад 100 квадратних метрів і записав її на себе, дружину і сина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зазначається, що після видачі службової квартири Кононенко, в кінці серпня, СБУ подав клопотання до Печерської РДА про виключення її з числа службових.

"У вересні Печерська РДА погодила клопотання. У жовтні було прийнято позитивне рішення, а 1 листопада вже було оформлено право власності", - вдалось з'ясувати журналістам. Вони додали, що весь процес "дарування" тривав рівно 2 місяці.

Крім того теща Кононенко - Надія Вознюк - придбала паркомісце за 40 тисяч доларів в "Джек Хаусі" ще в липні, за місяць до офіційного надання квартири самому Кононенко.

Пенсіонерка не має автомобіля і живе в Старокостянтинові Хмельницької області.

У сюжеті також повідомляється, що за кілька останніх років Вознюк стала володаркою 3 квартир в Черкасах.

Сам Кононенко заявив, що не бачить нічого дивного в отриманні дорогого майна. За його словами він стояв на черзі і мав всі права.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що чиновники відкрили полювання за одержувачами субсидій: видати можуть сусіди або банківська карта.

Як повідомляв Знай.uа, нічогенький презент: київська комунальниця скромно задекларувала Tesla.

Знай.uа писав, український Щедрик в Криму: окупанти отримали знатний ляпаса.