У середу, 26 грудня, президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Республіки Казахстан Нурсултаном Назарбаєвим. Про це повідомляє прес-служба глави країни.

"Сторони домовилися про чергове засідання спільної Міждержавної українсько-казахстанської комісії з економічного співробітництва в 2019 році. Окремо увагу було приділено стану і перспективам розвитку торговельно-економічного двостороннього співробітництва", - сказано в повідомленні.

Петро Порошенко

Крім того, лідери країн обговорили питання взаємодії у рамках міжнародних організацій, зокрема в ООН.

"В ході бесіди глави держав відзначили обопільну зацікавленість у активізації динаміки політичного діалогу між Україною і Республікою Казахстан", - розповіли в прес-службі Порошенко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нурсултан Назарбаєв

Раніше повідомлялося, що вселенський патріарх Варфоломій видав дивний жарт - нібито, за автокефалію Православної церкви України, він взяв хабар цукерками і шоколадом з фабрики українського президента Петра Порошенка.

Варфоломій заявив, що український президент в знак подяки за автокефалію "надіслав у Константинополь цукерки і шоколад зі своєї фабрики".

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко має намір розширити антиросійські санкції. У цей список потраплять підприємства, які "тим чи іншим способом протидіють Україні, забезпечують військову складову поставок у збройні сили РФ".

Як повідомляв портал Знай.uа, вівторок, 26 грудня 2018 року, тепер буде записаний як історичний день. Саме в цей день закінчився перший в історії сучасної України воєнний стан, який ввів своїм указом Порошенко 26 листопада 2018 року.

Також портал Знай.uа писав, що актор і шоумен Володимир Зеленський розповів про зустрічі з президентом України Петром Порошенком і його запрошення в президентську партію у своєму інтерв'ю Дмитру Гордону. При цьому сто мільйонів президент не пропонував і нічого не вимагав.