Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що його держава не може більше грати роль "світового жандарма". Трамп вважає, що інші країни "використовують" США в своїх корисливих цілях.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це американський лідер розповів під час раптового візиту на одну з військових баз США в Іраку, пишуть американські ЗМІ.

"Сполучені Штати більше не можуть виконувати роль світового жандарма", - розповів Дональд Трамп.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Трамп зазначив, що несправедливо, коли США та їхні Збройні сили використовуються іншими країнами для власного захисту.

Варто нагадати, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп 50 років тому уникнув служби в армії за допомогою підробленого діагнозу. Згідно з інформацією газети The New York Times, лікар-ортопед, цілком ймовірно, міг поставити Трампу діагноз "кісткові шпори" в якості подяки батькові Дональда Трампа, так як йому належала будівля, де працював лікар.

Про це виданню розповіла донька ортопеда Еліза Браунстайн. Як з'ясувалося, тільки завдяки діагнозу "кісткові шпори" Трамп уникнув призову в армію і участі у в'єтнамській війні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандал з новорічною розмовою Трампа з дитиною, під час якої він заявив, що Санти не існує, набирає обертів. У повідомленні говориться, що семирічна дівчинка, якій напередодні Різдва президент США Дональд Трамп заявив, що вона занадто доросла для того, щоб вірити в Санта-Клауса, все одно продовжує в нього вірити.

Нагадаємо, "стіна" паралізувала уряд США: Трамп підказав вихід.

Як повідомляв Знай.uа Ізраїль заявив про атаки з боку Сирії: Трамп поспішив з "перемогою".

Знай.uа писав, Меланія розповіла про різдвяні ігри з Дональдом: Моя улюблена традиція.