Воєнний стан в Україні закінчився, офіційно. Тепер, згідно з інформацією радника президента України Юрія Бірюкова, готується капітальний звіт і нарада за підсумками завершення воєнного стану, який ввів своїм указом Петро Порошенко після відкритої агресії Російської Федерації в Керченській протоці проти українських моряків.

Про це радник президента заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

Засідання РНБО
Засідання РНБО

"Звіти готуються. Аналіз цих звітів відбувався постійно. Післязавтра буде велика підсумкова нарада на рівні армії. Це буде не публічно", - заявив Юрій Бірюков.

Варто нагадати, що з'явилася інформація, що РНБО на чолі з Кривавим пастором продовжив заборону на в'їзд на територію України чоловікам - громадянам Російської Федерації. Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті РНБО України.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів Держприкордонслужби в'їзду в Україну чоловіків - громадян Росії", - заявив перший заступник глави МВС Сергій Яровий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 грудня під час засідання Ради національної безпеки і оборони України президент Петро Порошенко оголосив про те, що дію воєнного стану припинено. Про це йдеться на сайті РНБО. На засіданні проаналізували впровадження заходів, які передбачено правовим режимом воєнного стану, затвердили основні показники Державного оборонного замовлення на 2019-2021 роки, та розглянули питання про введення додаткових санкцій відносно фізичних і юридичних осіб Росії.

Також РНБО назвала задовільним стан виконання органами виконавчої влади та іншими державними органами завдань, визначених Указом Президента України від 26 листопада 2018 № 393/2018 "Про введення воєнного стану в Україні" та Плану першочергових заходів.

Нагадаємо, незважаючи на скасування воєнного стану в Україні, правоохоронці продовжують вкручувати хвости.

Як повідомляв Знай.uа Україна вводить санкції проти Росії, десятки компаній потрапляють під нищівний удар.

Знай.uа писав, Порошенко поговорив по телефону з Назарбаєвим: про що домовилися глави держав.