Актор, продюсер, сценарист і художній керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський заявив, що знав побіжного екс-президента Віктора Януковича краще, ніж інших глав України.
Про це він сказав в інтерв'ю Дмитру Гордону.

"Віктор Федорович намагався домовитись зі мною…Він був уже в ореолі господаря країни – в статусі, який він сам собі створив або його оточення", – розповів Зеленський.

Він повідомив, що одного разу Янукович намагався споїти, "щоб поговорити по душах".

"Я рідко п'ю... Але, чесно кажучи, я своїми ногами пішов, на відміну від Віктора Федоровича", – сказав шоумен.

Володимир Зеленський заявив, що якщо його оберуть президентом, то спочатку будуть обливати брудом, потім – поважати, а після – плакати, коли він піде.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український комік зняв відео розбитої дороги, коли разом з артистами 95-го квартал їхав на концерт в Миколаїв. "Ось вона красуня, дзеркало, дорога в Європу. Господи ... Кошмар!" - говорить за кадром шоумен Зеленський. Крім того, під час зйомки відео водій запропонував цікаве покарання для винуватців зруйнованої інфраструктури і що треба зробити з тими, хто відповідає за дороги в Україні. "Дуже хотілося б будівельників наших доріг прив'язати за одне чудове місце, зачепити за фаркоп й провезти по цих дорогах", - сказав він.

Як повідомляв портал "Знай.uа" "Він продовжував говорити, сказав щось гидке про Україну – і я пішов в зал бити йому морду, а люди його винесли. Всі зрозуміли, що я побіг в зал, всі це побачили, і через деякий час таке почалося", - розповів Зеленський.
"Знай.uа" писав, що один із можливих кандидатів на пост президента України Володимир Зеленський, який протягом 2018 року майже вдвічі збільшив кількість своїх прихильників, став головною електоральною сенсацією року. Люди чекають від Зеленського відповідей на важливі питання про Донбасі, ситуації війни і миру, про повноваження президента, про ставлення до ключових питань розвитку України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще