З'явилася інформація, що мобільний телефон колишнього помічника Дональда Трампа Майкла Коена в 2016 році був підключений до вишок стільникового зв'язку в чеській столиці. Дані відомості можуть стати підтвердженням заяви про те, що він проводив у Празі таємні зустрічі з представниками російської влади.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання McClatchy.

Так, в кінці літа 2016 року чеська розвідка зафіксувала розмову між росіянами, один з яких зазначив, що Коен знаходиться в Празі, сказали дві людини, знайомі з цим інцидентом. При цьому, як повідомляють журналісти, є електронне підтвердження, що телефон екс-помічника Трампа на короткий час реєструвався в мережі стільникового зв'язку в Празі.

Ці дані, які раніше не повідомлялися, додають достовірності ключовій частині досьє колишнього британського шпигуна, що описує ймовірну координацію між кампанією Трампа та втручанням Росії у вибори.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У досьє, яке американський президент охрестив "купою сміття", говориться, що Коен і один або кілька кремлівських чиновників зустрічалися в, або близько чеської столиці, щоб знайти способи обмежити виявлення тісного "зв'язку" між кампанією Трампа і Росією.

Варто нагадати, що до виборів президента України в 2019 році не буде ніяких звільнень, амністій та обмінів з боку Росії і Володимира Путіна. Таку думку в прямому ефірі 24 каналу висловив журналіст і автор відеоблогу "Шалений світ" Іван Яковина. За його словами, після виборів можуть бути різні варіанти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній президент США Барак Обама і його дружина Мішель зайняли перше місце в "рейтингу захоплення" за підсумками 2018 року. Як показують дослідження, 19% опитаних назвали Обаму предметом захоплення, з 15% респондентів захоплюються його дружиною. На другому місці розташувався президент США Дональд Трамп (13%) і відома ведуча Опра Вінфрі (5%).

Нагадаємо, Трамп серед ночі таємно прилетів до Іраку: подробиці візиту.

Як повідомляв Знай.uа уряд розширив список заборонених російських продуктів: возитимуть до ведмедів.

Знай.uа писав, Трамп відмовився від ролі "світового жандарма": нас використовують.