У Російській Федерації відбуваються дуже дивні речі. Так, коханець Володимира Жириновського - Василь Власов, якого Жирик з дитинства водив до бані, у свої 23 роки став депутатом Держдуми.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу libertypeople.

У повідомленні каналу нагадали, що Власов не вміє писати російською мовою без помилки в одному реченні. У російських соціальних мережах обговорюють документ молодого депутата Держдуми, в якому знайдено безліч помилок.

Текст виявився невеликим, але кількість граматичних та пунктуаційних помилок зашкалює. І поки користувачі висміюють політика і говорять як потрібно писати, сам Власов вже пояснив всі помилки і навіть розповів, що ЄДІ (аналог ЗНО) з російської мови здав добре.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що скандальний депутат Державної Думи РФ Володимир Жириновський в черговий раз процитував відомий кремлівський меседж. Так, на цей раз скандальний політик зазначив, що Україна незабаром змінить державну форму, висловив думку, що в Україні незабаром зміниться державна форма. Більш того, Жириновський додав, що російський та український народи вже найближчим часом возз'єднаються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у справі про фінансування тероризму скандальним депутатом Держдуми Росії Володимиром Жириновським і його однопартійцями Олексієм Діденко і Михайлом Дегтярьовим 4 лютого 2019 року відбудеться засідання суду.

Так, за рішенням і встановленою першою датою засідання Шевченківського райсуду Києва, депутатам Держдуми РФ пред'явили звинувачення у фінансуванні бойовиків так званих "ДНР" і "ЛНР". Стаття відповідальності за підтримку тероризму передбачає 10-12 років позбавлення волі з конфіскацією майна згідно із законом України.

Нагадаємо, соловей режиму: на концерт російського пропагандиста ніхто не прийшов, люди втомилися знімати локшину з вух.

Як повідомляв Знай.uа "я допомагав йому, він мені": Жириновський розповів про перший сексуальний досвід у сараї з хлопчиком.

Знай.uа писав, "Повинна відійти Росії!". У Москві замахнулися на частину України.