Права рука Володимира Путіна Дмитро Медведєв поспішив поставити підпис під дуже важливим документом. Так, російський прем'єр підписав документ про заборону імпорту деяких товарів з України.

Про це Дмитро Медведєв повідомив у соцмережі Twitter.

"Росія вводить заборону на імпорт деяких українських товарів. Це – выдповыдь на санкційні обмеження з боку України. Підписав відповідну постанову", – написав Дмитро Медведєв.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Також варто нагадати той факт, що 25 грудня Росія розширила санкційні списки щодо українців. Список фізичних осіб тепер налічує 567 осіб, а юридичних осіб 75. А вже 26 грудня Україна ввела додаткові персональні економічні санкції щодо російських компаній, політиків і депутатів, працівників силових структур за сприяння агресивних дій проти України.

Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв

Варто нагадати, що рішення Ради Євросоюзу про продовження економічних санкцій проти Росії на півроку опубліковано в Офіційному журналі ЄС у п'ятницю, 28 грудня. Зараз вже відомо, що оновлене рішення діятиме до 31 липня 2019 року.

"Це рішення діє до 31 липня 2019 року ... Вступає в силу на наступний день після його опублікування в Офіційному журналі Європейського Союзу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 грудня Кабінет міністрів України прийняв постанову, яка ініціювало Мінекономрозвитку "Про внесення змін до переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, які походять з Російської Федерації". Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Тепер заборона на імпорт з Росії розширилася.

Нагадаємо, Китай дозволив імпорт української птиці: грипу більше не бояться.

Як повідомляв Знай.uа Путін передав Ахметову "санкційний" привіт: будеш наступним.

Знай.uа писав, Путін на весь світ показав запуск кривавої ракети: людство під загрозою.