Канікули вже почалися, новий рік близько. Однак, за часткове припинення роботи уряду, за так званий "Шатдаун", відмовилися голосувати у Палаті представників США. Політики дуже рідко шукають легкі шляхи.

Про це стало відомо завдяки заяві секретаря республіканської більшості в нижній палаті Стівена Скеліса.

Сенат США
Сенат США

Секретар також розповів, що оскільки палата представників очікує рішення сенату щодо бюджету, то всім членам будуть надіслані повідомлення про майбутнє голосування за 24 години.

"Будь ласка, слідкуйте за оновленнями інформації", - нагадав Скеліс.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Між тим, ще 27 грудня сенат зібрався лише для того, щоб оголосити, що засідання не буде, його перенесено на понеділок. Відомо, що 31 грудня відбудеться формальне засідання, на якому не прийматимуться жодні рішення. Наступну сесію сенату заплановано на 2 січня. Таким чином, часткове закриття уряду продовжується.

Варто нагадати, що приїзд екс-директора ЦРУ Джека Девайн був пов'язаний із завершенням процесу створення Православної Церкви України і свідчить про важливу роль і підтримку США в питанні надання Томосу - таку думку висловила політолог Катерина Одарченко коментуючи факт особистого спілкування по телефону Державного секретаря США Майка Помпео з Предстоятелем Православної церкви митрополитом Епіфанієм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Сполучених Штатів Америки, поки не вирішив питання про виділення коштів для будівництва "стіни" на кордоні з Мексикою. Про це заявив президент США Дональд Трамп, зауваживши, що федеральні органи в країні не працюватимуть, поки не вирішиться питання, повідомляє DW. Крім того, Трамп заявив, що не може сказати, коли уряд відновить роботу.

"Але я можу сказати, що цього не станеться до тих пір, поки у нас не буде стіни або огорожі, як би ви це не називали", - сказав президент.

Нагадаємо, Росія остаточно розлютила США: негайно поверніть всіх до єдиного.

Як повідомляв Знай.uа корабель НАТО прийшов на допомогу українським воїнам: британський міністр жорстко поставив Путіна на місце.

Знай.uа писав, розмова Трампа з Ердоганом закінчилася справжньою катастрофою: капітуляція перед Росією.