Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв не зміг поки що витратити премію в кілька мільйонів, яку йому дали за перемогу над "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі.

"Не витратив", - зазначає голова, відповідаючи на питання, на що витратив премію.

Нафтогаз
Нафтогаз

Він додає, що не може назвати суму премії, так як це "конфіденційна інформація".

"Розмір бонусу визначала спостережна рада, не я сам. І він був визначений, наскільки я розумію, на мінімальному ринковому рівні", - підкреслює Коболєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Андрій каже, що поки що не знає, чи буде згоден працювати за нижчу зарплату, бо його праця так і не оцінюється на високому рівні серед високих компаній.

"Я поки не готовий це коментувати", - зазначає чиновник, даючи відповідь на питання, чи буде він працювати, якщо по закінченні контракту 26 березня 2019 його зарплата стане нижче нинішнього рівня.

Нагадаємо, Україна дасть грошей Індонезії: хто б допоміг нашим пенсіонерам

Кабінет министров України вирішив виділити з резервного фонду державного бюджету 10 мільйонів гривень для надання фінансової допомоги Індонезії.

Про це повідомляють у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Нафтогаз переведе українців на буржуйки: і вівці цілі, і Коболєв в теплі

Украина настільки влізла в боргову яму, що зовсім скоро тепло в наших будинках може зникнути. Жарти жартами, а ймовірно, доведеться переходити, як в старі-добрі часи на буржуйки. Про це попередив на сторінці в Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер.

Все тому, що "Нафтогаз" і його керівник ніяк не домовляться за розрахунками – хто і кому має.

Також "Знай.uа" писав про те, що Україна стане нафтовою державою: починається розробка великого родовища

Рішення про початок видобутку нефти ухвалили на сесії облради, проект підтримали 55 депутатів.

Як повідомляє Politeka, 21 грудня сесія Одеської обласної ради надала ТОВ «Сабіна Компані Лімітед» спеціальний дозвіл на вивчення надр в цілях подальшого видобутку на Боутинской нафтогазоносної площі.