Через протест пожежні довгий час не могли приборкати полум'я, що охопило дерев'яні двері особняка.

Протестувальники підпалили у французькому Руані ворота входу в будівлю, в якому знаходиться місцеве відділення "Банку Франції" (Banque de France), передають місцеві ЗМІ.

Прикрий інцидент стався 29 грудня, у сьому за рахунком суботу загальнонаціональних демонстрацій "жовтих жилетах", коли в Руані зібралися близько тисячі чоловік.

Через протест пожежні довгий час не могли загасити полум'я, що охопило дерев'яні двері особняка з банківським відділенням.

Вогонь погасили, тільки коли поліція взяла вулицю під свій контроль.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Поліція Руана повідомляє про агресивній поведінці маніфестантів, стверджуючи, що вони кидають у правоохоронців каміння, підпалюють сміттєві баки і влаштовують барикади.

На даний момент в районі міського залізничного вокзалу вже відбулися сутички спецпідрозділів поліції з маніфестантами, проти яких застосували сльозогінний газ.

Крім того, багатолюдні мітинги і маніфестації проходять і в самому великому місті південно-заходу Франції – Бордо. Тут на вулиці вийшли не менше 2,4 тис. осіб — приблизно стільки ж, скільки і тиждень тому.

Нещодавно повідомлялось, що "Жовті жилети" штурмують дачу Макрона: подробиці.

Нагадаємо, "Жовті жилети" напали на копів: зброя не зупинила розлючених протестувальників, моторошні кадри приголомшили світ.

Уряд Франції запевнив, що буде приймати жорсткі заходи щодо тих осіб, які влаштовували погроми під час маніфестацій "жовтих жилетів". Таку гучну заяву на телеканалі BFM напередодні ввечері зробив президент країни Еммануель Макрон у рамках свого візиту в Чад.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Макрон перейшов на відкриті погрози "жовтих жилетах": будуть прийняті дуже жорсткі заходи.

У Франції почалася нова хвиля протестів "жовтих жилетах". Тепер в Марселі, Тулузі та Бордо. Демонстранти вимагають відставки президента Емануеля Макрона і нових виборів.

Також "Знай.uа" писав про те, що Копи схопили організатора протесту "жовтих жилетах": деталі