Загальна вартість заборонених для ввезення в Росію товарів з України становитиме 510 мільйонів доларів рік. Про це повідомили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

"Ввезення санкционных товарів (які додатково заборонили 2018 році) України Росію 2018 рік становив, за попередніми підрахунками, близько 510 мільйонів доларів", - йдеться в повідомленні відомства.

Рішення про заборону на ввезення деяких товарів на територію Росії підписав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

"Россия вводит запрет на импорт ряда украинских товаров. Это – ответная мера на санкционные ограничения со стороны Украины. Подписал соответствующее постановление", - пише у Твіттер Медведєв.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У перелік заборонених до ввезення в Росію українських товарів додали українську кондитерську продукцію, пшеницю, соняшникову олію, горіхи, а також котли, шпалери, папір, меблі, трактори і інше обладнання.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про те, що котів і собак більше не можна продавати: зоомагазини підраховують збитки.

А також повідомляли про те, що Росія відмовилася від України: нарешті.

Права рука Володимира Путіна Дмитро Медведєв поспішив поставити підпис під дуже важливим документом. Так, російський прем'єр підписав документ про заборону імпорту деяких товарів з України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 грудня Кабінет міністрів України прийняв постанову, яка ініціювало Мінекономрозвитку "Про внесення змін до переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, які походять з Російської Федерації". Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Тепер заборона на імпорт з Росії розширилася.