Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко назвав кілька дієвих кроків, які допоможуть Україні прийти до миру, і які зупинять агресію РФ. Країні необхідно зміцнювати міжнародну коаліцію, щоб протистояти Росії. Також необхідно посилювати санкції і зміцнювати оборону. Ці дії дозволять прискорити досягнення миру.

За його словами, коаліція на підтримку України вже фактично існує, але її треба підтримати і зміцнити.


Скільки б не говорили, що Росія, мовляв, навіть краще почуває себе під режимом санкцій – це свідчить лише про те, що досі не притягнуті всі ресурси, яких ще дуже багато. Це і відключення від системи SWIFT, і персональні точкові санкції, заморожування рахунків. Я думаю, що якщо б сьогодні заморозити до кількох сотень людей, що входять до верхівки Росії, рахунки в США та ЄС, ми почули зовсім інша розмова, – каже представник.

Він добавляє, що необхідно зробити візовий режим більш жорстким і обмежити пересування росіян, для яких ввели санкції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"В новому пакеті американських санкцій, який зараз розглядається, йдеться, зокрема, про заборону рейсів "Аерофлоту" в США. Це вже конкретний крок. Ще можна посилити візовий режим. Бо легко сидіти в Москві і розповідати про провокації України, а на вихідні літати в Париж отоварюватися або в Лондон. Якщо не зможуть літати – залишаться Таганрог і Воронеж. Там теж є магазини. Нехай спробують там скупитися", – пояснює Володимир.

Нагадаємо, Росія остаточно розлютила США: негайно поверніть всіх до єдиного

Американське посольство в Україні закликало Росію зберегти відкритим Керченську протоку. Таке противодействие законному транзиту України через Керченську протоку не що інше, як порушення міжнародного права.

Про це повідомили в посольстві США в Україні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Порошенко поговорив по телефону з Назарбаєвим: про що домовилися глави держав

Також "Знай.uа" писав про те, що Україна попрощалася з військовим становищем