Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп провів телефонні переговори з головою КНР Сі Цзіньпіном про майбутній угоді щодо торгівлі.

Про це повідомляється в Twitter Трампа.

Дональд Трамп написав, що у нього "відбулася тривала і продуктивна розмова з головою КНР Сі Цзіньпіном".

У повідомленні говориться, що "Справа просувається дуже добре. Якщо угода буде укладена, то буде всеосяжною і охопить усі спірні питання".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що путінські пілоти, які літають над Кримом на радянському непотребі, згадали, що у них є робота крім так званої охорони Керченської протоки. Так, біля берегів Криму російські винищувачі летіли поруч з американським літаком-розвідником RC-135V/W Rivet Joint. російські військові після підльоту до американського повітряному судну нічого далі не зробили, перехоплення був "безпечним".

Як повідомляв портал "Знай.uа" з'явилася інформація, що мобільний телефон колишнього помічника Дональда Трампа Майкла Коена в 2016 році був підключений до вишок стільникового зв'язку в чеській столиці. Дані відомості можуть стати підтвердженням заяву про те, що він проводив у Празі таємні зустрічі з представниками російської влади. Так, в кінці літа 2016 року чеська розвідка зафіксувала розмова між росіянами, один з яких зазначив, що Коен знаходиться в Празі, сказали дві людини, знайомі з цим інцидентом. При цьому, як повідомляють журналісти, є електронне підтвердження, що телефон екс-помічника Трампа на короткий час реєструвався в мережі стільникового зв'язку в Празі.
"Знай.uа" писав, що президент США Дональд Трамп більше не буде відповідати на питання американського спецпрокурора Роберта Мюллера. Мова йде про співпрацю в розслідуванні про можливе втручання Росії в американські президентські вибори в 2016 році. Про це заявив адвокат президента США Рудольф Джуліані в інтерв'ю Hill TV. Відзначається, що Джуліані не припускає, що Трампу доведеться відповідати на додаткові питання спеціального радника ФБР.