Юрій Луценко повідомив про те, що в ході розслідування справи щодо вбивства відомого журналіста Павла Шеремета є деякі зрушення. Генпрокурор заявив про те, що коло підозрюваних істотно звузився... до кількох сотень чоловік.

Про це в ефірі 5-го каналу в інтерв'ю журналістці Яніні Соколової повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко. Він зазначив, що слідство знайшло "ниточку", яка дозволила істотно звузити коло підозрюваних.

"Коло підозрюваних у вбивстві Шеремета дуже серйозно звузився, з декількох тисяч до декількох сотень... Поки що ми йдемо за виконавцями", – зазначив генпрокурор.


На питання журналістки, коли стане відоме ім'я виконавця вбивства, Генпрокурор відповісти не зміг.

Замість відповіді скажу вам, що навіть ФБР не змогла надати нам ніякої допомоги", – підкреслив він.

Нагадаємо. що павла Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві в результаті підриву авто, який належав сооснователю видання "Українська правда", цивільній дружині журналіста Олені Притулі.

Прокуратура кваліфікувала інцидент умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох людей.

У вересні 2017 року стало Національна поліція України засекретила всі рішення судів у справі про вбивство.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Генпрокуратурі повідомили про те, що слідство розглядає чотири можливі версії вбивства журналіста. Його професійна діяльність, дестабілізація ситуації в Україні, вбивство з ощшибке, замість його цивільної дружини і особисті неприязные відносини.

Також слід зазначити, що про "ниточці" у розслідуванні, яка, можливо, дозволить знайти виконавців злочину, Луценко говорив ще 21 серпня поточного року.

Нагадаємо, Вбивство Шеремета: влада відмовчується, ниточка Луценко нікуди не призвела

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Вбивство Бузини: суд знову перенесли, названа нова дата

Також "Знай.uа" писав, що Більшість терактів в Україні - справа його рук: Москва відправила свого "Леніна" знищувати наших земляків

У вбивстві журналіста Павла Шеремета та інших резонансних справах нещодавно нарешті з'явилася хоч якась ясність. Глава військової прокуратури Анатолій Матіос запевнив: за більшістю цих інцидентів може стояти так званий "Центр спецоперацій", котрий тривалий час діє на окупованій території.