Народний депутат Надія Савченко, яка звинувачується в підготовці теракту у Верховній Раді, з СІЗО розповіла, як тримається в ув'язненні і яке майбутнє бачить для України.

Відповідне інтерв'ю Савченко дала журналістам видання "Країна".

Журналісти поцікавилися, чи не опускаються у неї руки від того, що спочатку вона відсиділа в Росії за Україну, а тепер перебуває в ув'язненні тут. Нагадаємо, Савченко своєї вини не визнає і називає себе патріотом України.

"Огидно, що українські гниди ще лицемернее, ніж московські воші! Але українська нація та український народ варті того, щоб боротися за гідне майбутнє! Гібридність дій української політики в цій російсько-українській війні зашкалює!", - заявляє Савченко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Надія зазначає, що з її відчуттями це не буде тривати вічно, і коли український народ вижене дурнів і негідників з влади, в Україні стане набагато спокійніше, а народ обов'язково порозумнішає.

Також Савченко розповіла про переоцінку цінностей в ув'язненні. Нардеп зазначила, що у всіх випробуваннях залишається собою і вірною своїм принципам. Серед них Савченко, за її словами, дотримується ідеалів милосердя, мудрості, справедливості і правди.

Раніше повідомлялося, що після оголошення рішення судді один з прихильників нардепа кинув чобіт у прокурора, після чого між активістами і поліцією сталася невелика сутичка. Відео інциденту з'явилося в мережі.

Нагадаємо, Савченко осліпла й оглухла, але продовжує віщати з СІЗО. Савченко заявила, що через тиждень сухого голодування частково втратила зір і слух.

Як повідомляв Знай. ua, Кашпіровський сходив на побачення до Савченко: озвучено тривожне передбачення, обійшлося без енурезу. За словами психотерапевта, що наступним президентом України стане жінка-воїн.

Знай. ua писав, що Савченко і отримали Рубан строк, суд здався під натиском СБУ і прокуратури. Підозрюваних у терористичних задумах, а також їхні адвокати зобов'язані завершити роботи з матеріалами справи до 20 січня.