В російських ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін відправив президенту США Дональду Трампу лист з новорічними привітаннями.

За інформацією російських журналістів, Путін заявив, що "суперечки між Сполученими Штатами Америки та Російською Федерацією не повинні стати перепоною для забезпечення світової безпеки" і закликав до мирного вирішення конфліктів".

Трамп і Путін
Трамп і Путін

До речі, рішення привітати Трампа з Новим роком та Різдвом виглядає вельми недоречно і дивно, адже президент США відмовився зустрічатися з Путіним на саміті G20, який відбувся 1 грудня 2018 року в Буенос-Айресі.

Варто нагадати, що президент США Дональд Трамп звинуватив представників Демократичної партії в масових смертях дітей і дорослих на кордоні з Мексикою. Про це він написав у твіттері. Зокрема, Трамп переклав всю відповідальність на представників Демократичної партії, адже вони нібито ведуть "жалюгідну міграційну політику", яка дозволяє думати мігрантам, що вони з легкістю можуть опинитися в США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп провів телефонні переговори з головою КНР Сі Цзіньпіном про майбутню угоду щодо торгівлі. Дональд Трамп написав, що у нього "відбулася довга і продуктивна розмова з головою КНР Сі Цзіньпіном". У повідомленні говориться, що "Справа просувається дуже добре. Якщо угоду буде укладено, то вона буде всеосяжною і охоплюватиме всі спірні питання".

Нагадаємо, Трамп приголомшив світ заявою: ніхто не наказував виводити війська.

Як повідомляв Знай.uа Полторак розповів правду про Керченській інцидент: плани Путіна як на долоні.

Знай.uа писав, уряд залишив країну без бюджету і пішов на канікули.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще