Колишнього заступника мера Києва Володимира Бондаренка, у якого виявили фальшивий диплом про вищу освіту, призначили радником Віталія Кличка.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні на сайті Київської міської держадміністрації.

"Призначити Бондаренка Володимира Володимировича радником Київського міського голови на громадських засадах", - йдеться в документі.

У документі йдеться про те, що Володимир Бондаренко буде займатися питаннями внутрішньої політики та забезпеченням законності, правопорядку, охорони, прав, свобод і законних інтересів громадян. Окрім того він відповідатиме за надання безоплатної первинної правової допомоги, соціального забезпечення та соціального захисту учасників антитерористичної операції і членів сімей Героїв Небесної Сотні, а такоє взаємодії з депутатським корпусом Київради.

Відомо, що Бондаренко підробив власний диплом про вищу освіту за фахом юриста. Після того, як це стало відомо, мер Києва Віталій Кличко звільнив його з посади заступника. Мер повідомив, що Бондаренко був призначений керівником апарату Київської міської державної адміністрації у порядку переведення з секретаріату Київради. У секретаріаті Київської міської ради він працював на посаді керуючого справами. А у секретаріат Бондаренко був призначений переведенням з Апарату Верховної Ради України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Натомість Шевченківський районний суд Києва звільнив від кримінальної відповідальності колишнього заступника міського голови Києва Віталія Кличка Володимира Бондаренка, який користувався підробленим дипломом про вищу освіту.

Нагадаємо, що незважаючи на те, що основним питанням пленарного засідання Київради, що триває впродовж 13 грудня, під час обговорень прозвучала вражаюча новина про нічний напад у центрі Києва на учасника АТО. І головним героєм озвученої кримінальної історії став ніхто інший, як столичний мер Віталій Кличко.

Також "Знай.ua" писав, що Новий рік кияни святкуватимуть у середньовіччі: без опалення, гарячої води та світла.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що розлючені люди штурмують Київраду, поліція не може нічого зробити: бунт набирає обертів.