Незважаючи на те, що на вчорашніх переговорах з Путіним не вдалося вирішити спірні питання, президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що "союз двох народів відбувся".

Про це йдеться в привітанні з Новим роком, адресованому Путіну, повідомляє БЕЛТА.

"У наступному році ми відзначаємо знаменну дату - 20-річчя з дня підписання Договору про створення Союзної держави. Республіка Білорусь і Російська Федерація пройшли непростий шлях, але сегодня упевненістю можна говорити про те, що союз двох народів відбувся", - йдеться у привітанні Лукашенка.

Білоруський лідер підкреслив, що Москві і Мінську ще кропітка робота по дотримання національних інтересів обох країн у рамках Союзної держави. Але він упевнений, що кожна сторона підійде до вирішення цих питань з глибокою довірою і повагою.

"Воля білорусів і росіян до єднання, як і перш, буде служити міцною основою для інтеграційного будівництва, багатопланового співробітництва і формування загальної новітньої історії", - зазначив Лукашенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати, що ще кілька днів тому Лукашенко наголошував на тому, що Росія більше не братська держава для Білорусі. Тоді ж він виражав і стурбованість з-за того, що РФ хоче поглинути Білорусь.

Нагадаємо, Лукашенко віддав Путіну весь свій урожай: найкраще з президентського городу.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко подарував російському колезі Володимиру Путіну кілька мішків картоплі. Чим багаті, тим і раді.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін готує захоплення Білорусі.

Також "Знай.ua" писав, що журналіст розповів, з ким насправді говоритиме Москва, і це не Україна.

Лукашенко заявив, що Росія намагається приєднати до себе Білорусь