Президент РФ Володимир Путін не привітав українського гаранта Петра Порошенка із Новим роком – його прізвища не опинилося серед світових лідерів. Про це стало відомо із привітання, яке оприлюднили на сайті Кремля.

Загалом Путін відправив листи представникам близько 40 держав. Зокрема, президенту США Дональду Трампу. У вітальній листівці заявив про готовність Росії до діалогу.

Новорічні привітання від глави Російської Федерації надійшли також президенту Білорусі Олександру Лукашенку, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель та сирійському лідеру Башару Асаду.

Серед світових лідерів не було у списку не лише Порошенка, а ще й президента Грузії Саломе Зурабішвілі. Не хотілось би проводити паралелі, та все ж.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін оселиться в суді: Україна подасть в ЄСПЛ десятки позовів.

Адвокати можуть звертатися в Європейський суд з прав людини з окремими позовами по кожному з моряків, захоплених РФ.

"Знай.uа" писав, що Росія не планує відпускати незаконно захоплених українських моряків під час агресії в Керчинській протоці. Так МЗС Росії відповіла на спільну заяву президента Франції Еммануеля Макрона і канцлера Німеччини Ангели Меркель, в якому політики закликали до негайного звільнення затриманих українців.