Рішення США про вихід з ЮНЕСКО - Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки й культури - офіційно набирає чинності з 31 грудня 2018 року.

Після виходу Сполучені Штати не будуть сплачувати членські внески і не зможуть обиратися у комітет всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, відповідальний за виконання конвенції з охорони природної і культурної спадщини.

Однак саму конвенцію Білий дім продовжить виконувати, оскільки у свій час ратифікував її. Примітно, що членські внески США не виплачують вже понад 7 років.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

США будуть залучені в роботу організації як держава-спостерігач.

Нагадаємо, Трамп загрожує трьом країнам: наслідки можуть виявитися фатальними. Американський президент Дональд Трамп загрожує Гондурасу, Гватемали і Сальвадору припинити фінансову допомогу. Також глава Білого дому має намір повністю закрити кордон США з Мексикою.

Також "Знай.ua" писав про те, що Меркель жорстко присадила занадто активного Ердогана: це не твоя країна, не тобі вирішувати.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель закликала президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана бути стриманим у зв'язку з виведенням американських військ з Сирії.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що у вівторок увечері, 25 грудня, стало відомо про загострення ситуації у Ізраїлі. У повідомленні йдеться, що системи протиповітряної оборони (ППО) Ізраїлю були активовані увечері 25 грудня у зв'язку із запущеною з території Сирії ракетою.