Перший кандидат в президенти України вже подав свої документи в Центрвиборчком. 24 канал пише, що ним став колишній міністр екології і природних ресурсів України Ігор Шевченко. Спеціальність Ігоря Шевченка – юрист. Збирається нести країні справедливість.

31 грудня о 09:00 ранку Ігор Шевченко прийшов у Центральну Виборчу комісію з документами і був офіційно зареєстрований.

У березневих виборах глави держави він буде брати участь як самовисуванець. Після реєстрації заявив, що ще 10 років тому покинув свій бізнес і тепер керує благодійним фондом. Ігор Шевченко розповів, чому вирішив балотуватися на пост Президента і звідки у нього на це два з половиною мільйони гривень.

Я вирішив йти в президенти через те, що маю достатні знання, гарну освіту, в тому числі і український, і іноземний, і успішний досвід у бізнесі і в державній сфері, також я дуже зв'язки за кордоном. Це мої особисті кошти від нерухомості, які відображаються в декларації, - зазначив кандидат у президенти.

Нагадаємо, раніше переселенцям показали, як їм голосувати на президентських виборах – це цілий квест.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

31 грудня офіційно стартує передвиборча кампанія. Переселенці можуть прийти і проголосувати. Про це розповіла виконавчий директор Громадського холдингу "Група впливу" Тетяна Дурнєва.

Вона зазначила, що 31 грудня офіційно розпочнеться прийом заяв про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси. Даною процедурою можуть скористатися переселенці, які бажають взяти участь у виборах, пишуть Донецькі новини.

Також ми писали, що перед виборами в країні відключать 3G і 4G: влада вирішила боротися з пропагандою, як завжди застосовуючи для цього найабсурдніші і відверто неефективні методи, від яких страждає, насамперед, населення.

Напомним українцям показали ідеального президента.

Як повідомляв "Знай.uа" Денисова вважає переселенців: скільки українців втекли від Путіна. Протягом поточного року в Україні нарахували 1,6 мільйонів внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій Донецької і Луганської областей і анексованого Криму.

"Знай.uа" писав, українським переселенцям допоможуть кредитами.