Шоумен та каомік Володимир Зеленський на виборах президента 2019 може перемогти і не теоретично.

Таку думку висловив політичний оглядач Леонід Швець, передає Gazeta.ua.

"Кого б не обрали президентом, битва за парламент буде спробою підкоригувати перемогу. Наприклад, перемагає Порошенко, Рада будуватиметься як антипорошенківська," - розповів він.

За словами експерта, наступні вибори не нестимуть освіжаючого ефекту.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Лідер перегонів Юлія Тимошенко. Але з цифрою, яка не змінюється кілька років — 13 відсотків", - зауважив Швець.

Крім того, він прокоментував і шанс на перемогу кандидата Зеленського.

"Його можлива перемога перестала бути теоретичною. У другому турі може з'їсти Юлію Володимирівну. Країна має шанс прокинутися із президентом Володимиром Зеленським. Хто знає, що із цим робити?", - сказав експерт.

Нагадаємо, актор та засновник гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно детально прокоментував чутки щодо його ймовірної участі у виборах 2019 року.

Коли його відверто запитали, чи правда, що вже складене гасло до президентської кампанії, він запевнив: ні, і "це не жарти". Про те, що його дуже часто можуть називати "клоуном" він також добре знає, але ставиться до цього філософськи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський пояснив, як закінчити війну на Донбасі. Комік вважає, що для досягнення миру на Донбасі необхідно шукати будь-які засоби, навіть якщо "доведеться говорити з чортом лисим".

Також Знай.ua писав, Зеленський дав у пику фанату "руського міра".