Одіозний опоблоківець Юрій Бойко знову опинився у епіцентрі неприємностей, цього разу - через скандальну агітацію.

Юрій Бойко
Юрій Бойко

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відеоролик агітаційного характеру кандидата в президенти Юрія Бойка на телеканалі "Інтер".

На кадрах видно, що автори ролика приховали прапор України, який майорить над куполом Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Це можна побачити на ролику, опублікованому в Youtube.

На відео є кадри, які зображають Верховну Раду з висоти пташиного польоту. На верхівці куполу парламенту майорить український прапор, але на записі замість нього "розмита" пляма.

Журналісти підкреслюють, що хоча українське законодавство і забороняє демонструвати в рекламі державні символи, на цьому ж відео є соратник Бойка Вадим Рабінович, на піджаку якого прикріплений депутатський значок у вигляді прапору України. Одначе його ніхто не замальовував.

Нагадаємо, сесія у Верховній Раді традиційно закінчилась бійкою. Цього разу, у четвер, 20 грудня, помірялись кулаками Опоблок та коаліція.

бійка у ВР
бійка у ВР

Момент епічного "засідання" потрапив до об'єктиву кореспондента Знай.ua.

Як стало відомо, після голосування закону про перейменування Української православної церкви, народний депутат Нестор Шуфрич підійшов до голови Верховної Ради Андрія Парубія та вимагав переголосування після чого здер плакат з Медведчуком, де написано було, що його місце за гратами і... понеслось.

Як повідомляв раніше Знай.ua, один з опозиційних депутатів, а також кандидат у президенти, якого вигнали з "опоблоку", Юрій Бойко, зробив шокуючу заяву.

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Йому не сподобалося, що Українська православна церква об'єдналася. Потім депутата, що називається, "понесло", передає Telegram-канал "Жадібний Петя".

"Ми українці, НА КОЛІНАХ ПОВЗАЛИ по 100 разів кожен рік з Києва до Москви, з благаннями "захисти, захисти, захисти… Росіяни більш ніж 340 років нас захищали".

Також Знай.ua писав про те, що українські "слуги народу" славляться своїми звитяжними бійками та скандалами у Верховній Раді.