Центральна виборча комісія ліквідувала п'ять виборчих дільниць в Росії і одночасно з цим розширила межі дії ділянок в інших країнах, про що йдеться в постанові ЦВК, опублікованому в четвер, 27 грудня.

У ньому йдеться про те, що ЦВК задовольнила подання МЗС України щодо внесення змін в роботу закордонних виборчих дільниць.

У повідомленні йдеться: "Внести зміни в перелік виборчих дільниць, утворених на постійній основі постановою Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 67 "Про утворення закордонних виборчих дільниць на постійній основі" (із змінами), згідно з додатком".

У додатку до постанови зазначено, що ділянки №900075, №900077, №900078, №900117 і №900118, які розташовані на території Російської Федерації, ліквідовані. А дільниці № 900101 (Фінляндія), № 900035 (Казахстан) і № 900018 (Грузія) будуть діяти для українських громадян з ряду російських регіонів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що французький політик Марін Ле пен отримала за сприяння олігарха, який володіє кількома обленерго в Україні 9.4 мільйона євро в російському банку. Незважаючи на те, що для вибору кандидата закінчилися невдачею, настільки велика позика викликав справедливу критику і обґрунтовані підозри у відмиванні грошей, а також вчиненні кількох злочинів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерти вважають, що перемога Зеленського на президентських виборах перестала бути теоретичною, а стала абсолютно реальною. Також висловлені припущення того, що незалежно від обраної кандидатури, коригуванням перемоги стане битва за парламент.

Також "Знай.uа" писав, що перший кандидат в президенти України вже подав свої документи в Центрвиборчком. Ним став колишній міністр екології і природних ресурсів України Ігор Шевченко. Спеціальність кандидата – юрист. Збирається нести країні справедливість. Після реєстрації заявив, що ще 10 років тому покинув свій бізнес і тепер керує благодійним фондом. Також Ігор Шевченко розповів, чому вирішив балотуватися на пост президента і звідки у нього на це два з половиною мільйони гривень.