Мер Києва Віталій Кличко потрапив у невеликий словесний конфуз на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Під час обговорення цифровизаціі української столиці Кличко не з першого разу зміг вимовити слово "digitalization".

Своїм ораторським мистецтвом столичний градоначальник потішив рідного брата, українського боксера, Володимира Кличка. Про це в п'ятницю, 25 січня.

"Класика жанру", - підписала відео редакція, розміщене в Instagram.

Кумедний курйоз з Кличком-старшим стався під час його роздумів про діджіталізацію Києва.

Він не зміг вимовити слово digitalization ні з першої, ні з другої спроби – це тривало 8 секунд, поки йому не допомогли. Така помилка розвеселила його молодшого брата Володимира Кличка і він не зміг стримати усмішку.

У той же час журналіст ВВС, який також брав участь у дискусії, на помилку Кличка-старшого не відреагував.

"Важко сказати, важко зробити", - зазначив він, коли мер Києва все-таки впорався з діджіталізацією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, в минулому році в Давосі Віталій Кличко пояснив, що він не звертає уваги на жарти про те, як він розмовляє.

"Мені можуть говорити, що я не Цицерон, не дуже красиво говорю. Але мені все одно на оцінки того, як я розмовляю. Головне - як оцінюють те, що я роблю. Важливий результат справ, а не слова", - сказав тоді столичний мер.

Нагадаємо, Віталій Кличко видав черговий "перл": відповідаючи на питання про декомунізацію знаменитої арки Дружби народів та монументу Батьківщина-Мати, мер Києва заявив, що необхідно створювати нові пам'ятники, які б "дійсно погрожували", маючи на увазі слово "прикрашали".

Як повідомляв портал Знай.ua, Віталій Кличко потішив українців черговим перлом про калоші, який виявився ще крутішим, ніж легендарний "завтрашній день", в який, за словами мера "не всі можуть дивитися.

Також Знай.ua в честь дня народження Віталія Кличка зібрав найкращі словесні ляпи київського мера.